Nahit Ergene Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, dünyayı diğerleri ile paylaşan, tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, çevrenin nazik doğasını anlayan ve bir sonraki nesillere daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarıyla dürüst olabilen, başkalarının etkisi altında kalmadan bir olayın her yönünü görebilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı, çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireyler olarak yetiştirmektir. Okulumuz, yaptığı projeler ve etkinliklerle bulunduğu beldenin kültür merkezi olacaktır.

Misyon: Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştiren bir kurumuz.

Başarılar:

Saatler: sabah grubu 07:10-12:45 öğlen grubu 12:55-18.30
Isınma: doğal gaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (424) 225 49 00

WEB - https://nahitergene.meb.k12.tr

Adres - Doğukent Mahallesi Necip Fazıl Caddesi No 27 Elazığ/Merkez

Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri - Elazığ´ın 5 km doğusunda bulunan Doğukent Mahallesinde yer almaktadır.

Adres - Doğukent Mahallesi Necip Fazıl Caddesi No 27 Elazığ/Merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km